STUUR ons uw REKENING!

Wij geven u juridische hulp!

We hebben een sterke juridische achterban gevormd. Ons team van advocaten gaat u bijstaan in de strijd tegen de malafide rioolontstopper.

Elke ingezonden rekening wordt serieus genomen en als het enigszins mogelijk is, spannen we een zaak aan. Hiermee kunt u niet alleen uw recht halen, maar we strijden om ook uw onterecht betaalde kosten terug te krijgen.

LAAT ons HELPEN.
Ons TEAM staat voor u KLAAR!

Stuur ons uw rekening! We hebben een korte vragenlijst samengesteld waarmee we u snel verder kunnen helpen. Vervolgens wordt uw aanvraag doorgezet naar ons juridisch team van specialisten.

REKENING

Rekening
Stuur ons uw rekening.

Wanneer u de onderstaande vragenlijst compleet invult met uw rekening, kunnen onze juridisch specialisten voor u aan de slag! Ze beoordelen uw zaak en gaan indien mogelijk direct verhaal halen.

CERO

EERLIJK verhaal

Met het Collectief Eerlijk Riool Ontstoppen bieden we gedupeerden van malafide rioolontstoppers een helpende hand. Waar mogelijk vechten we samen de te hoge rekeningen aan en proberen we gelden te innen bij de oplichters.

We geven duidelijk en eerlijk advies over normale prijzen voor het oplossen van rioleringsproblemen. Verder hebben we contact met verschillende partijen zoals de ACM en de Consumentenbond. Ook zijn we in contact met brancheverenigingen en belangenorganisaties.

Neem gerust contact met ons op wanneer meer duidelijkheid is gewenst.

Contact ons

Steun

Geef ons uw stem

Email

info@eerlijkrioolontstoppen.nl

Aanvechten

Stuur ons uw rekening